Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک ملی ایران به دنبال رفع تحریم ها علیه کشور و از سر گرفتن روابط بین الملل در سیستم بانکی جهان، تا کنون با 45 بانک خارجی ارتباط کارگزاری مستقیم ایجاد کرده و از این رو ارائه خدمات در 150 بانک فراهم شده است.
به گزارش صدای ایران پیش از آغاز تحریم ها، این بانک بیش از 60 سال سابقه کار بین المللی داشت و با 600 کارگزار در دنیا همکاری می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین آن زمان دست کم 300 حساب کارگزاری فعال در این بانک وجود داشت اما با اعمال تحریم های ظالمانه علیه کشور و نظام بانکی ، کار به جایی رسید که بانک ملی ایران حتی یک خدمت ارزی هم نمی توانست ارائه کند و در واقع رابطه 60 ساله کارگزاری ها با بانک ملی ایران، طی پنج سال به طور کامل قطع شد.
با این حال با قطعی شدن برجام، بانک ملی ایران بلافاصله به احیای روابط کارگزاری و بین المللی اقدام کرد، به طوری که ابتدا با 300 بانک خارجی مکاتبه و برقراری دوباره ارتباطات را پیگیری شد.
این اقدام در حال حاضر به ایجاد رابطه کارگزاری مستقیم با کشورهای حوزه اروپا، آسیای شرقی و آمریکای جنوبی منتهی شده است به طوری که در سال گذشته نیز این بانک با 30 کارگزار ارتباط مستقیم برقرار کرد و تعداد پیام های سوئیفتی صادره توسط بانک از زمان اجرای برجام تا پایان سال 95 به 19 هزار و 810 فقره و تعداد پیام های وارده به 15 هزار و 456 فقره رسیده است.
تعداد پیام های سوئیفتی وارده و صادره این بانک در 10 ماه ابتدای امسال نیز به 40 هزار و 697 فقره می رسد که درمجموع تعداد این پیام ها از پسابرجام تا کنون بر 73 هزار و 619 فقره بالغ می شود.
از نظر میزان روابط با بانک های خارجی نیز تاکنون از هشت بانک در کشورهای دانمارک، اتریش، روسیه، ایتالیا، ژاپن، آلمان، کره جنوبی و چین تا میزان هفت میلیارد دلار قرارداد عمومی فاینانس دریافت شده که سه فقره قرارداد نهایی و امضا شده اند.
همچنین در سال گذشته و 10 ماه ابتدای امسال تعداد پنج هزار و 457 فقره اعتبار برات و حواله اسنادی به حجم دو هزار و هشت میلیون دلار و 17 هزار و 756 فقره حواله با ارز غیربازرگانی به ارزش شش هزار و 532 میلیون دلار توسط شعب و واحدهای داخل کشور بانک ملی ایران صادر شده است.
حجم تامین مالی خارجی فاینانس در سال 95 و 10 ماه ابتدای سال جاری 105 میلیون دلار بوده است که بر اساس این آمار می توان نتیجه گیری کرد با گشایش های پسابرجام، خساراتی که در دوران تحریم به بانک وارد شده بود، در حال جبران هستند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۶۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند